SABLE TOURS
Wij zijn Pieter en Marcella, de mensen achter Sable Tours. Wij hebben elkaar jaren geleden in Zuid-Afrika ontmoet, waar Pieter als gids werkzaam was in de toerismebranche. Nadat hij naar Nederland was verhuisd hebben wij Sable Tours opgericht om mensen het Zuid-Afrika te laten zien dat wij zo mooi vinden.

Inmiddels zijn er aan die ene bestemming heel wat landen toegevoegd, allemaal even indrukwekkend. Onze visie is dat iedereen reizen op een andere manier beleeft; wat de een aanspreekt is voor een ander niet interessant. Door goed te luisteren naar onze klanten proberen wij de perfecte reis samen te stellen.

Dat we daarbij altijd de mooiste plekjes zoeken, mag een vanzelfsprekendheid zijn. Soms hoort daar ook een luxe accommodatie bij, maar wij zien ook de charme van een eenvoudig verblijf niet over het hoofd.

Tot slot. Waarom de naam Sable Tours? Toen tijdens een van onze reizen in Zuid-Afrika het idee ontstond om een reisorganisatie op te zetten, kwamen we in 2 dagen 2x de uiterst zeldzame sabelantiloop tegen. We waren zo onder de indruk van deze magnifieke dieren dat we niet lang meer hoefden na te denken over een naam!
mail ons
0031.0787850702